Thuisfront en vrouw van en militair

Als vrouw van een militair, thuisfront en vrijwilliger van een thuisfrontafdeling bij Defensie zet ik me in voor mensen die hun geliefde een tijdje moeten missen – net als wij in het verleden.Ik hoop ze op deze manier een haart onder de riem te kunnen steken. Ook voor de kinderen is het een pittige tijd. Wanneer je relatie op uitzending gaat, ontstaat er een lege plek die tijdens de uitzending opgevuld moet worden. Ook wanneer papa of mama weer thuis zijn is het nog niet gelijk weer ‘zoals het was’. Tijdens onze uitzending heb ik me altijd verheugd op de dagen die door Defensie georganiseerd werden: informatie van het uitzendgebied ontvangen en bijkletsen met andere thuisfronters. Heerlijk om even niets uit te hoeven leggen. Hoe zo een dag kan lopen kun je hier lezen.
Behalve op uitzending is mijn man ook in zijn dagelijkse functie vaak op reis. Afscheid nemen hoort bij ons leven, maar indien mogelijk houden we veel contact en sturen we foto’s naar elkaar!

foto vanuit Florida
Foto van mijn man vanuit een zakenreis naar Florida

2 reacties op “Thuisfront en vrouw van en militair

  1. Mooi dit blog! Grappig dat je zoveel verschillende zaken in één blog weet te plaatsen! Ik ben nog druk bezig om alles goed weer te geven op mijn blog! Knap dat je in de thuisfrontafdeling werkzaam bent terwijl je eigen man weg is! Misschien spreken we elkaar nog eens!

Geef een reactie